mandag den 10. september 2012

Kejsersvampe og portobello

På food festivalen købte vi svampe fra Tvedmose Champignon.

Det blev til kejsersvampe og nogle fine portobello

De blev tilberedt i går. –Og de smagte himmelsk……

Kejsersvampene blev stegt i smør, krydret med salt og peber. En lækkerbisken.
 
Portobello får I da lige en opskrift på:

Grønsager i små fine tern
Portobello svampe med fintsnittede grøntsager.

1 portobello pr. pers.
Lidt squash i små tern
Rødløg i små tern
Blommetomater i små både
Grøn peberfrugt i små tern
Stokkene fra portobello svampene i små tern
Salt og peber

Rens svampene. Forsteg dem i ovnen i ca. 15 - 20 min ved 200 grader.

Imens steges fyldet på en pande:
Start med løgene, de skal ikke være brune. Bland resten i og steg ca. 5 min. Krydrer med salt og peber.

Kom fyldet i.
Bages færdig i ca. 5 min ved 200 grader.

De ristede kejsersvampe og de fyldte portobellosvampe

De var også en lækkerbisken.

Nu bliver jeg sulten igen:-)

2 kommentarer:

  1. Uha som det ser lækkert ud :-)

    SvarSlet
  2. Uhm ja, det er svampe sæson lige nu- vi har også fået svampe idag, selvom Frederikke sagde de var ULÆKRE (noget hun har lært at sige i børnehaven:-)) Du er bare så god til at lave mad, hanne. Knus Heidi

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.